Ajantasaista tietoa, ohjeistuksia sekä suosituksia alueen koronatilanteeseen liittyen löydät Soiten koronasivustolta 

Vetelin logo.

Kaustisen seutukunta tiedottaa

Kaustisen seutukunta kehittää yhteistä aluettamme. Luomme yhteistyöllä alueellemme elinvoimaa ja hyvinvointia. Olemme kuntien yhteistyömalli, kehittämistyökalu, osa laajaa ja monipuolista yhteistyöverkostoa.

Kuntalaiskyselytuloksia ja käppyröitä infograafi-sivustolla

Kaustisen seutukunnan infograafi-sivusto on julkaistu torstaina 19.5.2022. Sivustolle on koottu Halsualla, Kaustisella, Lestijärvellä, Toholammilla ja Vetelissä 2021 toteutettujen kuntalaiskyselyiden tuloksia mm. diagrammeina, puukaavioina, sanapilvinä, ja vapaan sanan kommentteina. Infograafi-sivuston sisältö on vapaasti kaikkien selailtavissa, se sijaitsee osoitteessa infograafit.kaustisenseutu.fi.

Sivusto on toteutettu KASE Smart Countryside: Kuntien toimintamallien ja palveluprosessien tehostaminen digitalisaation avulla –hankkeen voimin.

Lisätietoja: tytti.pohjola@kaustisenseutukunta.fi

Kyytiin2 -hanke tiedottaa

3.6. järjestetään tutustumismatka biokaasulaitoksiin Jalasjärvellä ja Jepualla. Bussikuljetus kulkee Kannuksen, Toholammin, Halsuan, Sillanpään ja Räyringin kautta. Lisätietoja Tomakselta.

Kulukuri.com -sivustolta löydät joukkoliikenteen reittihaun, kotiinkuljetukset, taksit, sote-kyydit, aikataulut, fiksun liikkumisen työkalupakin ja paljon muuta. Tutustu ja vinkkaa kavereille!

Lisätietoja:
Tomas Luoma, projektipäällikkö, Kyytiin2 -hanke
Kaustisen seutukunta
040-142 4257
tomas.luoma@kaustisenseutukunta.fi