Vetelin logo.

KPSPY Ry:n Duunipaja

Keski-Pohjanmaan sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry

Duunipaja (Puukalliontie 8, 69700 Veteli) kaipaa edelleen sähkölaitteita ja elektroniikkaa purettavaksi. Purkupuolella ei ole tällä hetkellä juurikaan mitään purettavaa, eikä sen vuoksi juurikaan tehtävää. Puupuolella töitä taas riittää, mutta sillä puolella tekijöitä on jo varsin paljon.

Lähes kaikki sähköllä toimivat laitteet ovat tervetulleita: pesukoneet, tiskikoneet, kuivausrummut, liedet, mikroaaltouunit, tietokoneet, televisiot, tulostimet, digiboksit, pelikonsolit, näytöt, faksit, verkkolaitteet, tuulettimet, yleiskoneet ym.

Ainoat laitteet mitä Duunipaja ei voi ottaa vastaan ovat kylmälaitteet eli pakastimet ja jääkaapit. Ne joudutaan kuljettamaan hyötykäyttöasemalle, jos joku niitä tuo. Myöskään muu jäte (esim. sekajäte) ei ole tervetullutta, sen voi viedä maksutta lähellä sijaitsevalle hyötykäyttöasemalle (Äijäpatintie 8, 69700 Veteli)

Laitteet puretaan jakeisiin (piirilevyt, johdot, metallit (rauta, alumiini, kupari) ja muovi) ja jakeet päätyvät Kuusakosken kautta uusiokäyttöön esimerkiksi teollisuuden raaka-aineiksi)

Tavaraa voi tuoda Duunipajan aukioloaikoina (arkisin 8-13) tai milloin tahansa (24/7) pihalle merkitylle alueelle (pienemmät laitteet hallin päädyssä oleviin laatikoihin ja isommat takapihalle merkitylle alueelle).

VINKKI: Duunipaja sijaitsee hyötykäyttöaseman läheisyydessä, joten samalla reissulla voi tuoda sähkölaitteet Duunipajalle ja muut jätteet vielä hyötykäyttöasemalle. 🙂

Jos jäi kysyttävää, voi soittaa Duunipajan numeroon 0407747572.
https://kpspy.fi/

Myös isommat erät ovat tervetulleita!