Vetelin logo.

LÖYTÖELÄINPALVELUA VETELISSÄ

Olen solminut Vetelin kunnan kanssa sopimuksen lakisääteisestä löytöeläinpalvelusta 1.10.2022 alkaen. Palvelu pitää sisällään irrallaan tavattujen lemmikkien kiinniottoa ja säilytystä. Lemmikkejä säilytän lain määräämät 15 vuorokautta, jonka jälkeen ne siirtyvät etsimään uusia koteja. Toimitilamme sijaitsevat Perhon Oksakoskella.

Tarvittaessa autan myös liian suureksi kasvaneiden / villiintyneiden kissapopulaatioiden kanssa.
Lisäksi teen lemmikkieläinten mikrosirutusta toimipisteellämme tai kotikäynteinä.

Oletko löytänyt karanneen lemmikin, tai onko lemmikkisi kateissa?
Ota meihin yhteyttä viipymättä. Jos löytämäsi lemmikki on kesy, ja saat sen turvallisesti kiinni, voit ottaa sen turvaan ja tämän jälkeen ottaa meihin yhteyttä. Mikäli eläin on arka tai vihainen, älä yritä lähestyä sitä.
Jos lemmikkisi on karannut, ilmoita meille tuntomerkit.

ÄLÄ RUOKI PIHAASI ILMESTYNYTTÄ VIERASTA ELÄINTÄ.

Vetelistä on löytynyt useita todella huonokuntoisia kissoja, jotka ovat pelastuneet aktiivisten kuntalaisten ansiosta. On tärkeää ilmoittaa, mikäli pihapiiriin ilmestyy vieras kissa.

Minulle tulleista lemmikeistä ilmoitan facebookissa Perhon Löytöeläimet sivulla ja kadonneet ja löytyneet lemmikit VETELI- ryhmässä sekä instagramissa minut löydät perhonloytoelaimet nimellä.

Kaikilta löytölään tulleilta lemmikiltä luetaan mikrosiru, siruttamalla lemmikkisi varmistat nopean kotiutumisen karkumatkan päätteeksi.

Loukutan karanneita kissoja kuntalaisten havaintojen ja pyyntöjen perusteella, loukutusalueesta ilmoitan sosiaalisessa mediassa ja jaan lähinaapureiden postilaatikoihin ilmoituksia.

Syysterveisin
Perhon Löytöeläimet
Niina / 0401857242
perhon.loytoelaimet@outlook.com