Ajantasaista tietoa, ohjeistuksia sekä suosituksia alueen koronatilanteeseen liittyen löydät Soiten koronasivustolta 

Vetelin logo.

Muutoksia Vetelin kunnan palveluissa

Kunnan asiakaspalvelupisteet

Vetelin kunnanvirasto palvelee asiakkaita ensisijaisesti etänä puhelimitse ja sähköisissä kanavissa. Voit siis tarvittaessa asioida Vetelin kunnanvirastolla noudattaen vahvaa maskisuositusta. Kunta suosittelee sähköisten palvelujen ja välineiden käyttöä sekä sopimaan toimistoasiointiajat henkilökunnan kanssa etukäteen. Osa henkilökunnasta on etätyössä. Kunnanviraston pääsisäänkäynti on suljettu.

Ajantasaisia ohjeita löydät Soiten koronasivustolta https://korona.soite.fi/

Vetelin kunnan palveluissa on muutoksia Keski-Pohjanmaan siirryttyä Koronaviruksen leviämisvaiheeseen (muokattu 8.6.2021)

  • Kunnanviraston ovet pidetään lukittuina 17.5.–13.6. Etätyösuosituksen vuoksi tulethan asioimaan ajanvarauksella. Yhteystiedot löytyvät https://veteli.fi/yhteystiedot/
  • Kuntavaalit pyritään järjestämään koronaturvallisesti. Äänestyspaikat löydät https://veteli.fi/ajankohtaista/kuntavaalit-2021/
  • Nuorisotilat ja liikuntakeskus suljettu 13.6. saakka.
  • Koronatilanteen heikentymisen johdosta Vetelin kirjasto suljetaan 18.5.-13.6. saakka. Lainaustoiminta jatkuu mm. kirjakassipalveluna, jota voivat käyttää kaikki halukkaat. Ota yhteyttä kirjastoon, niin kokoamme haluamasi aineiston kassiin valmiiksi ja sovimme noudosta. Kirjakassipyynnön voit tehdä puhelimitse, sähköpostitse tai varaamalla aineistoa verkkokirjaston kautta. Myös aineistovarauksia muistakin kirjastoista voit tehdä ihan normaalisti, tuomme kirjakassit ja varatun aineiston ulko-ovelle. Henkilökuntaa on paikalla ma-pe klo 8.15–16. Muistathan noutotilanteessakin maskin.
  • Sivistystoimi tiedottaa muutoksista koulutoiminnassa suoraan koteihin. Luokat 5–9 ja lukio ovat etäopetuksessa lukukauden loppuun saakka. Huoltajat ja oppilaat seuraavat päivittäin Wilmaa, joka on virallinen tiedotuskanava.

Tiedote muutokset kunnan palveluissa (14.5.2021)