Ajantasaista tietoa, ohjeistuksia sekä suosituksia alueen koronatilanteeseen liittyen löydät Soiten koronasivustolta 

Vetelin logo.

Avoimet työpaikat

Vetelin kunnan avoimet työpaikat julkaistaan kuntien yhteisessä Kuntarekry -järjestelmässä.

Työnhakua varten tulee luoda tunnukset ja kirjautua järjestelmään.

Kiinnostaako sijaisuudet?

Haemme sijaisia luokanopettajan, aineenopettajan/lehtorin, erityisopettajan/ erityisluokanopettajan eri pituisiin sijaisuuksiin perus- ja lukio-opetukseen ympäri vuoden.
Myös varhaiskasvatus on siirtynyt sähköisen rekrytoinnin käyttöön sijaisten rekrytoinnissa. Tarvitsemme sijaisia varhaiskasvatuksessa seuraaviin tehtäviin: lastenhoitaja, ryhmäperhepäivähoitaja, varhaiskasvatuksen opettaja, ryhmäavustaja.
Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksistamme täytäthän heti hakemuksesi sijaisrekisteriimme. 

Vetelissä on paljon erilaisia työpaikkoja tarjolla!

Vetelin kunnalla on sekä siivous- että ruokahuollossa on jatkuvaa tarvetta sijaisuuksien tekijöistä. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä! ruoka- ja siivouspalvelupäällikkö Niina Leppävuori puh. 050 5790 195.

Maatalouslomittajia Kaustisen kunnan lomatoimeen haetaan maatalouslomittajia määräaikaisiin työsuhteisiin sopimuksen mukaan. Työ edellyttää maatalousalan koulutusta ja/tai työkokemusta karjanhoidossa, luotettavuutta ja yhteistyökykyä, sekä Suomen kielen taitoa. Toimialueena ovat pääsääntöisesti maito- ja lihakarjatilat Halsuan, Kaustisen, Perhon ja Vetelin kuntien alueella. Palkkaus KVTES:n mukaan. Jatkuva haku. Kaustinen on savuton työpaikka. Hakemukset os. Kaustisen kunta, lomituspalvelupäällikkö, PL 10, 69601 KAUSTINEN tai hilkka.kalliokoski(at)kaustinen.fi Lisätiedot lomituspalvelupäällikkö Hilkka Kalliokoski puh. 050 318 0346.

Vetelissä on myös mahdollisuuksia uusille yrittäjille sekä useita yrityksiä jotka hakevat jatkajaa yritykselleen. Tule keskustelemaan mahdollisuuksista kunnanjohtajan ja/tai yritysneuvojan kanssa.

  • metallialalle
  • rakennussuunnittelu- ja – valvontapalveluihin
  • kaupan alalle
  • korjauspalveluihin
  • kiinteistönhoitoon ja isännöintiin
  • kotihoito- ja hoiva-alalle

Vetelissä on myös loistavat puitteet tehdä etätyötä. Yhteisöllinen etätyötoimisto Luovasti sekä kunta tarjoaa toimistotilaa.

Onko sinulla lähitulevaisuudessa tarvetta työvoimalle ja yhteiskampanja kunnan kanssa kiinnostaa? Ota yhteyttä rekry(at)veteli.fi niin kerromme lisää!

Voit lähettää meille myös avoimen työhakemuksen niin autamme löytämään juuri sinulle sopivaa työtä.


9.09.2021

Projektikoordinaattori

Keski-Pohjanmaan liitto hakee projektikoordinaattoria osa-aikaiseen (80 %) tehtävään P-IRIS-hankkeeseen ajalle 1.10.2021 – 30.8.2022.

P-IRIS hanke on kuuden eurooppalaisen alueen yhteistyöprojekti (Interreg Europe). Hankkeen keskeisinä tavoitteina on maaseutumaisten alueiden innovaatiojärjestelmien kehittäminen, ammatillisen osaamisen ja vetovoimaisen alueen vahvistaminen sekä myös korkeasti koulutettujen nuorten työllisyyden edistäminen hankkeessa mukana olevien alueiden yhteistyön kautta. Hankkeelle ollaan suunnittelemassa jatkovaihetta, jossa keskitytään vuosien 2021–2022 aikana covid-19-pandemiasta johtuvien, alueiden innovaatioverkostoihin ja maaseudun vetovoimaisuuteen kohdistuvien vaikutusten arviointiin ja vertailuun sekä tiedon vaihtoon hyvistä käytänteistä uuden kasvun luomiseksi ja pandemiasta toipumiseksi.

Projektikoordinaattorin keskeisenä tehtävänä on Keski-Pohjanmaan alueellisen koronaselviytymissuunnitelman seurantatutkimuksen toteuttaminen, osallistuminen yhteistyöprojektissa mukana olevien alueiden väliseen yhteistyöhön ja tiedonvaihtoon, osallistuminen Keski-Pohjanmaan strategia- ja ohjelmatyöhön sekä hankkeeseen liittyvät hallinnointi- ja raportointitehtävät.

Projektikoordinaattorin tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa, ylempää korkeakoulututkintoa, kokemusta hankkeiden koordinoinnista, toteuttamisesta ja hallinnoinnista, hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Eduksi lasketaan aiempi kokemus maakunnan elinkeinoelämän tai tutkimusalan tehtävistä, Interreg- tai muiden kansainvälisten hankkeiden toteuttamisesta ja hallinnoinnista, sekä hyvät tietotekniset taidot.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Kuukausipalkka on 2 475 €. Tehtävä täytetään 1.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset ansioluetteloineen osoitetaan Keski-Pohjanmaan liitolle ja toimitetaan to 23.9.2021 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@keski-pohjanmaa.fi tai paperisena osoitteeseen Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, 67100 Kokkola.

Lisätietoja antavat:

maakuntajohtaja Jyrki Kaiponen, puh. 040 140 8995

yhteyspäällikkö Teppo Rekilä, puh. 040 686 1163

hallintopäällikkö Satu Kalliokoski, puh. 040 832 0083

kansainvälisten asioiden päällikkö Anne Sormunen, puh. 040 684 5997

https://www.keski-pohjanmaa.fi/news,projektikoordinaattori.html

Isse-maskotti kuvituskuva

 1,045 näyttöä yhteensä,  9 näyttöä tänään