Vetelin logo.

Vapaa-aika ja liikunta

Yhteystiedot

Vapaa-aikapäällikkö Jaakko Kinnunen puh. 050 5790 173


Liikuntakampanjat ja kurssit tästä linkistä

AVUSTUKSET

Liikunta- ja nuorisotoimen avustuksia voivat hakea veteliläiset nuoriso- ja liikuntajärjestöt. Avustus on tarkoitettu nuoriso- ja liikuntajärjestöjen säännöllisiin kerho-, ryhmä- ja muun toiminnan avustamiseen.

Kulttuuriavustus

Vetelin kunnan kulttuuriavustukset vuodelle 2023 on haettavissa 31.3. klo 12 mennessä. Avustusta voi hakea Vetelissä toteutettavaan kulttuuritapahtumaan tai muuhun kulttuuriin liittyvään toimintaan. Avustusta ei myönnetä soitinten, vahvistimien ja orkesterilaitteiden hankintaan tai opiskeluun. Avustushakemukset tulee toimittaa kirjeellä osoitteeseen Vetelin sivistyslautakunta, Kivihyypäntie 1, 69700 Veteli tai sähköpostilla vapaa-aikapäällikkö Jaakko Kinnuselle jaakko.kinnunen@veteli.fi Kirjekuoressa oltava päällä merkintä: ”Avustushakemus kulttuuri” Hakemuslomake löytyy kunnan nettisivuilta ladattavana/tulostettavana versiona WORD https://veteli.fi/wp-content/uploads/2023/01/Kulttuuriavustus-hakemuslomake.docx.  PDF Kulttuuriavustus hakemuslomake Lisäksi niitä voi hakea kunnantalolta tai liikuntakeskukselta aukioloaikoina. Kulttuuritoiminnan avustuksissa priorisoidaan avustusten kohdentaminen mahdollisimman tasapuolisesti kaikkia ikäluokkia huomioiden. Lisätietoja avustuksista saa 050 5790 173 tai jaakko.kinnunen@veteli.fi

Stipendisääntö

Tulostettava toiminta-avustuslomake sekä erilliset selvityslomakkeet löytyvät linkeistä:

Toiminta-avustushakemuslomake

Liitteet – liikunta

leiriavustus

koulutusavustus

ohjaustapahtuma-avustus

urheilu- ja liikuntatapahtuma-avustus

Liitteet – nuoriso

kerhotoiminta-avustus

koulutusavustus

leiriavustus

projektiavustus

Voit myös hakea lomakkeet hakea vapaa-aikatoimistosta. Avustuslomakkeiden liitteinä tulee olla järjestön edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös sekä kuluvan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Lisätietoja antaa vapaa-aikapäällikkö.

Avustushakemukset toimitetaan osoitteella Vetelin kunta, sivistyslautakunta, Kivihyypäntie 1, 69700 VETELI. Kuoreen merkintä “Liikunta- ja nuoritoimen avustus”.

Loading