Vetelin logo.

Nähtävyydet

TERVETULOA VETELIIN!

Veteli tarjoaa hyvät puitteet maaseutu- ja luontomatkailusta kiinnostuneelle. Metsässä voi lenkkeillä merkityillä ja valaistuilla reiteillä. Halsuan-,Vetelin- eli Perhon- ja Porasenjoen upeat koskimaisemat houkuttelevat melontareitille tai kokeilemaan kalaonnea. Patanan tekojärvelle voi tehdä retkiä perheen kanssa ja grillata viihtyisässä grillikatoksessa. Räyringinjärven ympäristöstä löytyy poikkeuksellista lehtomaisemaa. Pilvinevan Natura-alueella voi kokea syvää luonnonrauhaa.

  • Vetelin TaidekartanoTaidenäyttelyitä ja alan harrastustoimintaa. Lisää tietoa Vetelin kunta, puh. 050 579 0102 tai vetelin.kunta@veteli.fi ja Perhonjokilaakson Kuvataideyhdistys. Linkki Vetelin Taidekartanon Facebook sivuille.
  • Kotiseutumuseo avoinna kesällä sunnuntaisin klo 12-14. Juhannuksena suljettu. Torpantie 188. Muina aikoina sopimuksen mukaan Jukka 0400 535 882 Monika 040 846 4836.
  • Tiekirkko avoinna kesällä (Torpantie 130)
  • Raivaajapatsas (Torpantie 130)
  • Kemoran moottorirata

KOTISEUTUKIERROS

Keskipohjalaiset kulttuuriperintöreitit-julkaisu
NÄHTÄVYYDET KARTALLA:

Katso tästä linkistä lisää nähtävyksiä ja tarinoita Genius Loci -sivustolta. Nyt myös uusi kulttuurireitti Tuohi-Antin maantie!

Loading