Ajantasaista tietoa, ohjeistuksia sekä suosituksia alueen koronatilanteeseen liittyen löydät Soiten koronasivustolta 

Vetelin logo.

Vetelin kunnankirjasto

yleisten kirjastojen tunnus

Aukioloajat 1.9. alkaen:

maanantai-torstai 13-19
perjantai 12-16
lisäksi kerran kuukaudessa sunnuntaisin
klo 12-15 seuraavasti: 7.11. ja 12.12.

Eepos-verkkokirjasto:  Lainojen uusiminen, aineistohaku ja varaaminen → Käyttöohjeita

Ajankohtaista

Kirjaston joulukalenteri: Joulukuussa pienimmät asiakkaat voivat kokea iloisen yllätyksen kirjastossa käydessään! Jokaisena jouluaattoa edeltävänä joulukuun aukiolopäivänä pääsee nimittäin sattumanvaraisesti valittu pieni asiakas avaamaan päivän luukun kirjaston kirjajoulukalenterista. Luukusta ilmestyy pienenpieni tarinakirjanen, jonka saa omakseen kotona luettavaksi. Tervetuloa käymään kirjastossa!

Osallistu jouluiseen arvontaan! Marraskuun aikana lapsilla on mahdollisuus osallistua jouluiseen arvontaan piirtämällä jouluinen kuva ja palauttamalla piirustus kirjastoon. Kuvan taakse on hyvä kirjoittaa piirtäjän nimi ja puhelinnumero, johon mahdollisesta palkinnosta voi ilmoittaa. Pääpalkintoina arvotaan 3 kpl Tatun ja Patun ihmeellinen joulu -kirjaa ja lohdutuspalkintoina 10 kpl Mauri Kunnaksen kuvajoulukalenteria. Palautusaikaa piirustuksella on siis marraskuun 30.päivään asti. Arvontaan osallistuneet piirustukset laitetaan esille joulukuun ajaksi kirjaston aulaan. Onnea arvontaan!

Muistathan Kirjastokinon! Elokuvien katselemiseen tarvitset vain kirjastokortin numeron ja 4-numeroisen pin-koodin (= sama numerosarja, jota käytät verkkokirjastossa). Kirjastokinoon tulee jatkuvasti uusia elokuvia, kannattaa tutustua palveluun.

Satutunnit:  Sadut ja tarinat kutsuvat jälleen lapsia satumatolle kirjastoon joka toinen torstai klo 10.00 seuraavasti: 18.11., 2.12. ja 16.12. Satutuokion kesto on noin puoli tuntia. Tulethan vain terveenä ja aikuisille suosittelemme maskia.

Poistokirjamyyntiä uusin poistoin! Tällä kertaa poistimme runsain mitoin aikuisten kertomakirjallisuutta, mm. dekkareita. Kaikki kirjat 10 cent/kpl.

Kansalaisopiston lukupiiri kokoontuu kirjastossa joka kolmas tiistai klo 18.00. Lisätietoa lukupiiristä sekä syyskauden ohjelman saat tästä linkistä.

Kirjakassipalvelua voi halutessaan käyttää myös kirjaston jo avauduttua. Kirjakassipyynnön voit tehdä puhelimitse, sähköpostitse tai varaamalla aineistoa verkkokirjaston kautta. Soita 0505790171, kun tulet noutamaan pyytämääsi aineistoa, niin tuomme aineiston ulko-ovelle.

Kirjasto somessa

 27,792 näyttöä yhteensä,  14 näyttöä tänään