Vetelin logo.

Vetelin kunnankirjasto

yleisten kirjastojen tunnus

Aukioloajat 1.9.2022-31.5.2023

ma-to klo 13-19 ja pe 12-16
Lisäksi kerran kuussa sunnuntaisin klo 12-15 seuraavasti: 6.11. ja 4.12.

 

Eepos-verkkokirjasto:  Lainojen uusiminen, aineistohaku ja varaaminen → Käyttöohjeita

Ajankohtaista

Näyttely: Aku Kankaanpään valokuvanäyttely on esillä 5.10. alkaen lokakuun ajan. Näyttely sisältää luontokuvia Vetelistä ja lähiseuduilta. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Kirjailijavieras: Tervetuloa kuuntelemaan dekkarikirjailija Christian Rönnbackaa Vetelin lukion saliin ma 14.11. klo 18.00. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Satutunnit joka toinen torstai klo 10.00. seuraavasti: 13.10., 27.10., 10.11., 24.11. ja 8.12.

Kirjaston näyttelytila asiakkaiden käytössä: Kirjasto tarjoaa maksutonta, sermeillä ja/tai pöydillä varustettua näyttelytilaa yksityishenkilöiden, koulujen, kansalaisopiston, järjestöjen ja seurojen käyttöön. Tila soveltuu esim. taide-, valokuva- ja käsityönäyttelyihin, ei myyntinäyttelyihin. Tilan voi varata kerrallaan kuukauden ajaksi. Näytteilleasettaja hoitaa näyttelyn pystyttämisen ja purkamisen, tarvittaessa henkilökunta avustaa. Kirjasto tiedottaa näyttelystä kuntatiedotteessa, kotisivuilla ja somessa. Ota rohkeasti yhteyttä kirjastoon, jos sinulla on mielessä sopiva näyttely, millä voisit ilahduttaa kirjaston kävijöitä!

Perhonjokilaakson Kansalaisopiston lukupiirin syksyn 2022 ohjelman löydät tästä.

Kirjaston uusi palvelu: aikakauslehtien etäkäyttö – lue kotona aikakauslehtiä näköislehtinä!
Palveluun pääset osoitteessa https://eepos.emagz.fi  Kirjautumiseen tarvitset vain kirjastokortin numeron ja pin-koodin, joka on sama kuin verkkokirjastoa käyttäessäsi. Jos sinulla ei vielä ole pin-koodia, saat sen käymällä kirjastossa. Palvelun kautta on luettavissa 27 kotimaista aikakauslehteä: Alibi, Anime, Apu, Deko, Glorian Koti, Ihana, Kaikkien Aikojen Joulu, Kissafani, Kotiliesi Käsityö, Kuluttaja, Maalla, Maaseudun Tulevaisuus, Me Naiset, Metsälehti (sis. Makasiini), Seura (sis. TV-maailma), Suomen Kuvalehti (sis. TV-maailma), Suomen Luonto, Tekniikan Maailma, Tiede, TM Rakennusmaailma, Tuulilasi, Vanhat Koneet, Vapaa-ajan Kalastaja, Vasabladet, Viherpiha ja Voi Hyvin. Mukavia lukuhetkiä!

Koko Veteli lukee! -teemavuosi 2022: Koulussa on havaittu, että lasten ja nuorten lukutaito on viime vuosina heikentynyt huolestuttavasti niin valtakunnassa kuin Vetelissäkin. Kampanjan tarkoitus on herätellä kaikenikäisten veteliläisten lukuinnostus uuteen kukoistukseen

Muistathan Kirjastokinon! Elokuvien katselemiseen tarvitset vain kirjastokortin numeron ja 4-numeroisen pin-koodin (= sama numerosarja, jota käytät verkkokirjastossa). Kirjastokinoon tulee jatkuvasti uusia elokuvia, kannattaa tutustua palveluun.

Kirjasto somessa

 40,262 näyttöä yhteensä,  43 näyttöä tänään