Ajantasaista tietoa, ohjeistuksia sekä suosituksia alueen koronatilanteeseen liittyen löydät Soiten koronasivustolta 

Vetelin logo.

Vetelin kunnankirjasto

yleisten kirjastojen tunnus

Aukioloajat 1.9. alkaen:

maanantai-torstai 13-19 ja perjantai 12-16
sekä kerran kuukaudessa sunnuntaisin
klo 12-15 seuraavasti: 16.1., 13.2., 13.3., 24.4. ja 15.5.

Eepos-verkkokirjasto:  Lainojen uusiminen, aineistohaku ja varaaminen → Käyttöohjeita

Ajankohtaista

Huom! Satutunti peruttu torstailta 20.1. 2022 ja tauolla helmikuun loppuun asti.

Koko Veteli lukee! -teemavuosi 2022: Koulussa on havaittu, että lasten ja nuorten lukutaito on viime vuosina heikentynyt huolestuttavasti niin valtakunnassa kuin Vetelissäkin. Kampanjan tarkoitus on herätellä kaikenikäisten veteliläisten lukuinnostus uuteen kukoistukseen.

Kirjaston uusi palvelu: aikakauslehtien etäkäyttö – lue kotona aikakauslehtiä näköislehtinä!
Palveluun pääset osoitteessa https://eepos.emagz.fi  Kirjautumiseen tarvitset vain kirjastokortin numeron ja pin-koodin, joka on sama kuin verkkokirjastoa käyttäessäsi. Jos sinulla ei vielä ole pin-koodia, saat sen käymällä kirjastossa.

Palvelun kautta on luettavissa 27 kotimaista aikakauslehteä: Alibi, Anime, Apu, Deko, Glorian Koti, Ihana, Kaikkien Aikojen Joulu, Kissafani, Kotiliesi Käsityö, Kuluttaja, Maalla, Maaseudun Tulevaisuus, Me Naiset, Metsälehti (sis. Makasiini), Seura (sis. TV-maailma), Suomen Kuvalehti (sis. TV-maailma), Suomen Luonto, Tekniikan Maailma, Tiede, TM Rakennusmaailma, Tuulilasi, Vanhat Koneet, Vapaa-ajan Kalastaja, Vasabladet, Viherpiha ja Voi Hyvin. Mukavia lukuhetkiä!

Näyttelyt: Tammikuu: Aku Kankaanpään luontokuvanäyttely on esillä kirjastossa tammikuun ajan. Lämpimästi tervetuloa tutustuaan! Akun valokuvia on myös verkossa osoitteessa akukankaanpaa.kuvat.fi ja instagram.com/akukankaanpaa
Helmikuu: Vetelin villasukka – miltä näyttää Veteli villasukkina. Äänestä oma suosikkisi!

Muistathan Kirjastokinon! Elokuvien katselemiseen tarvitset vain kirjastokortin numeron ja 4-numeroisen pin-koodin (= sama numerosarja, jota käytät verkkokirjastossa). Kirjastokinoon tulee jatkuvasti uusia elokuvia, kannattaa tutustua palveluun.

Satutunnit:  Sadut ja tarinat kutsuvat jälleen lapsia satumatolle kirjastoon joka toinen torstai klo 10.00 seuraavasti: 3.2., 17.2., 3.3., 17.3., 31.3., 14.4., 28.4. ja 12.5. Satutuokion kesto on noin puoli tuntia. Tulethan vain terveenä ja aikuisille suosittelemme maskia.

Poistokirjamyyntiä uusin poistoin! Tällä kertaa poistimme runsain mitoin aikuisten kertomakirjallisuutta, mm. dekkareita. Kaikki kirjat 10 cent/kpl.

Kansalaisopiston lukupiiri kokoontuu kirjastossa joka kolmas tiistai klo 18.00. Kevään ensimmäinen kokoontuminen on 18.1. Silloin on käsiteltävänä Laura Lähteenmäen kirja Sitten alkoi sade. Kevään ohjelman näet tästä.

Kirjakassipalvelua voi halutessaan käyttää myös kirjaston jo avauduttua. Kirjakassipyynnön voit tehdä puhelimitse, sähköpostitse tai varaamalla aineistoa verkkokirjaston kautta. Soita 0505790171, kun tulet noutamaan pyytämääsi aineistoa, niin tuomme aineiston ulko-ovelle.

Kirjasto somessa

 29,679 näyttöä yhteensä,  2 näyttöä tänään