Ajantasaista tietoa, ohjeistuksia sekä suosituksia alueen koronatilanteeseen liittyen löydät Soiten koronasivustolta 

Vetelin logo.

Vetelin kunnankirjasto

yleisten kirjastojen tunnus

Aukioloajat 31.8. asti:

ma klo 12-18
ti klo 12-18
ke klo 12-16
to  klo 12-18
pe klo 12-16

 

Eepos-verkkokirjasto:  Lainojen uusiminen, aineistohaku ja varaaminen → Käyttöohjeita

Ajankohtaista

Nyt kaikki poistettu aineisto maksutta! Pöydillä vielä paljon romaaneja, tietokirjoja ja aikakauslehtiä. Myös musiikkia, lasten elokuvia ja tietokonepelejä. Tule hakemaan elokuun aikana, vk 36 aineisto tuhotaan.

Lukujengi -kultaisen kirjan metsästys: Kesän hauskin lukupeli perheille ja alakouluikäisille! Kysy lisää kirjastosta.

Mitä lukis? varhaisnuorten ja nuorten lukukampanja. Kysy lisää kirjastosta.

Kirjailijavieras Teemu Keskisarja: Mikäli korona ei sotke suunnitelmia, niin ensi syksynä saamme Veteliin vierailulle suositun kirjailija-historioitsija Teemu Keskisarjan. Keskisarjan vierailu on sovittu tapahtuvan ti 27.9., jolloin hän pitää kaksi luentoa klo 15.00 ja klo 17.00 alkaen. Toisen luennon aiheena on isoviha, toisen aihe on vielä avoin. Kannattaa laittaa päivämäärä kalenteriin jo nyt!

Kirjaston uusi palvelu: aikakauslehtien etäkäyttö – lue kotona aikakauslehtiä näköislehtinä!
Palveluun pääset osoitteessa https://eepos.emagz.fi  Kirjautumiseen tarvitset vain kirjastokortin numeron ja pin-koodin, joka on sama kuin verkkokirjastoa käyttäessäsi. Jos sinulla ei vielä ole pin-koodia, saat sen käymällä kirjastossa. Palvelun kautta on luettavissa 27 kotimaista aikakauslehteä: Alibi, Anime, Apu, Deko, Glorian Koti, Ihana, Kaikkien Aikojen Joulu, Kissafani, Kotiliesi Käsityö, Kuluttaja, Maalla, Maaseudun Tulevaisuus, Me Naiset, Metsälehti (sis. Makasiini), Seura (sis. TV-maailma), Suomen Kuvalehti (sis. TV-maailma), Suomen Luonto, Tekniikan Maailma, Tiede, TM Rakennusmaailma, Tuulilasi, Vanhat Koneet, Vapaa-ajan Kalastaja, Vasabladet, Viherpiha ja Voi Hyvin. Mukavia lukuhetkiä!

Koko Veteli lukee! -teemavuosi 2022: Koulussa on havaittu, että lasten ja nuorten lukutaito on viime vuosina heikentynyt huolestuttavasti niin valtakunnassa kuin Vetelissäkin. Kampanjan tarkoitus on herätellä kaikenikäisten veteliläisten lukuinnostus uuteen kukoistukseen

Muistathan Kirjastokinon! Elokuvien katselemiseen tarvitset vain kirjastokortin numeron ja 4-numeroisen pin-koodin (= sama numerosarja, jota käytät verkkokirjastossa). Kirjastokinoon tulee jatkuvasti uusia elokuvia, kannattaa tutustua palveluun.

Kirjasto somessa

 38,188 näyttöä yhteensä,  21 näyttöä tänään