Vetelin logo.

Konserniyhtiöt


Vetelin energia logo.

Vetelin Energia

Vetelin Energia Oy  vastaa sähköhuollosta verkkoalueellaan, joka kattaa Vetelin kunnan lukuun ottamatta Polson, Kivikankaan ja Nykäsen kyliä. Sähköä toimitetaan yli 2000 liittymään. Yhtiö tuottaa ja jakaa myös kaukolämpöä Vetelin ydinkeskustassa oleville kiinteistöille. Kaukolämpö on ympäristöystävällinen ja edullinen kiinteistöjen lämmitystapa.


Vetelinraitti logo

Kiinteistö Oy Vetelinraitti

Kiinteistö Oy Vetelinraitin toimialana on Vetelin kunnan alueella tapahtuva asuntojen hankkiminen, omistaminen ja ylläpito sekä vuokralle antaminen.Pitkäkoski Oy

Pitkäkoski Oy HOTELLI KAMPELI sijaitsee Vetelissä, valtatie 13:n varrella Keski-Pohjanmaalla, kauniiden joki- ja peltomaisemien keskellä. Vastaanotto: +358 40 648 4040.


Vetelin Vesi Oy logo.

Vetelin vesi Oy

Vetelin Vesi Oy:n vedenjakelu ulottuu Kirkonkylän, Sillanpään, Räyringin, Patanan ja Kalliojärven kylille.


Vetelin kiinteistöt logo.
Kiinteistö Oy Vetelin Liikekiinteistöt

Hei, yrittäjä tai yrittäjäksi aikova!

KOy Vetelin Liikekiinteistöjen omistamassa ja remontoimassa Liikekeskus Passelissa (Kirkkotanhua 1) on vielä vapaana ajanmukaista liiketilaa keskeiseltä paikalta.  Liikekeskuksesta vuokrattavien tilojen koko voi vaihdella – juuri sinun tarpeidesi mukaan. Kysy rohkeasti lisää!

Liikekeskus Passelissa mukana: SEO kahvio, Asiamies Posti ja pakettiautomaatti, Otto-automaatti, X-Meal, Pizzeria Balkan, Lantmännen Agro, Metsä Group ja Soiten Perhonjokilaakson rokotuskeskus.

Hannu Jyrkkä / 050 5790 101 / hannu.jyrkka(at)veteli.fi

Loading