Vetelin logo.

Avoin työpaikka kunnanjohtaja. Hakuaikaa jatkettu 9.2. saakka

Keski-Pohjanmaalla menestyvällä maaseudulla luonnonkauniissa Vetelin kunnassa arvostetaan yrittäjyyttä ja harrastetaan monipuolisesti liikuntaa ja kulttuuria. Kunta tunnetaan laadukkaista peruspalveluista ja menestyvistä konserniyrityksistään. Kehitystoimintaa tehdään aktiivisesti yhteistyössä seutukunnan kuntien kanssa. Haemme 1.8.2024 alkaen vakituista

kunnanjohtajaa

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta johtamisesta sekä taloushallinnosta. Odotamme kunnanjohtajan työn painottuvan erityisesti kunnan hallinnon ja palveluiden kehittämiseen sekä elinvoiman, yritystoiminnan ja yhteisöllisyyden edistämiseen. Odotamme kunnanjohtajan sitoutuvan kuntamme arvoihin ja arvojohtamiseen. Arvostamme strategista johtamisotetta, elinkeinoelämän ja kunnallishallinnon tuntemusta sekä hyviä verkostoitumis- ja yhteistyötaitoja.

Sovellamme 6 kuukauden koeaikaa. Hyväksyttävä lääkärintodistus on esitettävä ennen tehtävän vastaan ottamista. Virkaa hakevien voidaan edellyttää osallistuvan erilliseen soveltuvuustestiin.

Vetelin valtuustolle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen toimitetaan sähköisesti 9.2.2024 klo 12 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi Hakuaikaa jatkettu. Aiemmin saapuneet hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja antavat kunnanhallituksen puheenjohtaja Jussi Torppa 040 5800323 ja kunnanjohtaja Hannu Jyrkkä 050 5790101, sähköposti etunimi.sukunimi@veteli.fi.

Katso tästä esittelyvideot

Vetelin kunnan arvot ja visio

Virkeä Veteli hakee uutta kunnanjohtajaa

Vetelin kunnanhallitus