Vetelin logo.

  Hyödyllisiä linkkejä

  Vetelin kirjaston palvelut

  Eepos-Finna –>

  Ellibs –>

  Ellibs-kirjastosta voit lainata e-kirjoja ja e-äänikirjoja. Sivulta löydät myös ohjeet lainaamiseen.

  E-kirjat ovat sähköisiä kirjoja, joita luetaan suoratoistona selaimessa tai ladataan verkon kautta oman laitteen lukuohjelmaan. Ellibsin sivuilta saat ohjeet laitteeseesi soveltuvan lukuohjelman asentamiseen.

  iOS- ja Android-mobiililaitteiden käyttäjille suositellaan Ellibsin omaa mobiilisovellusta. E-äänikirjoja on mahdollista kuunnella vain suoratoistona selaimessa. Kaikkien e-kirjojen laina-aika on 1 tai 14 vuorokautta. Kirjojen lainaamiseen tarvitset Eepos-kirjastokortin ja nelinumeroisen PIN-koodin, jonka saat kirjastosta.

  eMagz –>

  eMagz-lehtipalvelu on käytettävissä vain kirjastossa. eMagz on kotimaisten aikakaus- ja ammattilehtien verkkopalvelu, jonka kautta voi lukea digitaalisia näköisversioita lehdistä kaikissa Anders-kirjastoissa asiakastietokoneilla ja mobiililaitteilla näiden ollessa kirjaston langattomassa verkossa.

  Yhtä lehtinumeroa voi samaan aikaan lukea vain rajoitettu määrä käyttäjiä. Mikäli haluamasi lehden lukuoikeus on käytössä, yritä hetken kuluttua uudelleen. Jokaisella eMagz-palvelun lehdellä on juokseva kahdentoista kuukauden arkisto, joten myös vanhempia numeroita on mahdollista lukea.

  ePress –>

  ePress-lehtipalvelu on käytettävissä vain kirjastossa. Sivulla voi lukea kotimaisia paikallis- ja maakuntalehtiä digitaalisina näköisversioina heti niiden ilmestyttyä painosta.

  Kirjastokino –>

   Kirjastokino on maksuton elokuvien suoratoistopalvelu, jossa elokuvia pääsee katselemaan kirjastokortin ja PIN-koodin avulla. Käyttö on helppoa: kirjaudut palveluun sisään, valitset Eepos-kirjastot ja aloitat katselun. Kirjastokinoa on turvallista käyttää, sillä asiakkaan ikä tunnistetaan kirjastokortin perusteella.

  Loading